Alle Ponykampen op een rijtje

alleponykampen.NL

Manege de Blauwe Steen ligt in een supermooie omgeving die zich ideaal leent voor activiteiten, zo ook voor ponykamp kijk voor meer informatie op de site.
Ponykamp bij manege Waldzicht een onvergetelijke week met pony's, paarden en alles wat er mee te maken heeft. De te gekke ponykampen zijn al jaren zeer populair bij jeugd uit heel Nederland (en soms ook daarbuiten). de hele week staat in teken van pony's en paarden. Vraag de brochure aan.
Manege Bergemo bestaat uit een binnen- en buitenmanege. Er zijn ongeveer 35 paarden en 35 pony's. Al jaren worden succesvol ruiterkampen voor de jeugd georganiseerd. De verzorging van de kampen is geheel in handen van Manege Bergemo. De verblijfsaccomodatie is naast de manege. Iedere dag wordt na het ontbijt en de verzorging van de dieren (een verantwoordelijkheid van de ruiters) de dag ingedeeld. Minstens drie uur paard/pony rijden, zowel dressuur, als springen en buitenritten. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden. Een greep: oriŽntatie-tocht, dropping, zwemmen, sport en spel, picknick en barbecue. De activiteiten waarbij de paarden/pony's betrokken zijn staan onder leiding van een gediplomeerd instructeur. De kampleiding bestaat uit gemotiveerde mensen met een goede ervaring. Het meebrengen van een eigen paard of pony kan zonder extra kosten. Enige bekendheid met paarden en/of pony's is wenselijk. Het is ieder jaar weer, een ware belevenis met hun lievelingsdieren, onze bekende waterspelen te beleven. De kampweken lopen van zondag 13.00 uur tot zaterdag 12.00 uur.
Voor jongeren tot ongeveer 17 jaar organiseren we ruiterkampen. In deze week wordt vier uur per dag gereden op een paard of pony, zowel binnen als buiten in het Limburgse heuvelland. Een week vol rijplezier, waarin naast het rijden ook aandacht wordt besteed aan: - verzorging van en omgang met pony's en paarden - kennis maken met verschillende takken van de paardrijsport. Dit alles onder enthousiaste, vakkundige begeleiding. Naast paardrijden is er voldoende tijd voor andere leuke en spannende activiteiten zoals zwemmen, een dagtocht, barbecue en een dropping of speurtocht. Prijs : § 220,- van maandag t/m zaterdag. voor meer informatie zie de site.
Waarom zijn onze ponykampen zo leuk? Nou hierom. Jullie zijn heel veel met de pony's bezig, dus veel rijden en mooie buitenritten. We hebben bij ons ook nog een kinderboerderij en een speeltuin. We doen naast het rijden ook nog andere leuke dingen zoals, huifkartocht, mennen, leuke spelletjes, zwemmen en een dropping (als je durft). Onze ponykampen duren 8 dagen, van zaterdag t/m zaterdag. Je mag bij ons op ponykamp komen vanaf 7 jaar tot en met 17 jaar. kijk voor meer informatie of een folder op de site.
Monsterweken, en kampen voor mensen met een licht verstandelijke handicap --> olke bolke kampen. zie de site.
ponykampaccomodatie. Of ze nu zelf kampen geven is een beetje onduidelijk. Zie site.