Alle Ponykampen op een rijtje

alleponykampen.NL

Kampen in het Buitenland

Stal Hoursinne (Ardennen)

Gedurende de vakantietijd worden op de manege jaarlijks de drie traditionele ponykampen georganiseerd. Elk ponykamp biedt plaats aan 30 tot 50 kinderen, die van maandagochtend tot zaterdagmiddag op de manege logeren. Gedurende deze week verzorgen en berijden zij een aan hen toegewezen pony of paard. Er wordt iedere dag zo'n twee uur buiten gereden, en vaste onderdelen van het ponykamp zijn altijd: een speurtocht, zwem-uitje, disco en natuurlijk de play-backshow waarvoor ook de ouders van harte welkom zijn als publiek.
Wil en Joseph organiseren gedurende de voorjaars- en zomervakanties ponykampen en ruiterkampen op hun 50 ha grote paardenboerderij in het noordoosten van Frankrijk, niet ver van Verdun. Tijdens deze kampen, met maximaal 10 deelnemers van 6 tot 18 jaar, rijden de kinderen minstens 3 uur per dag (naast het halen, borstelen, opzadelen en verzorgen van de paarden en ponys). De rest van de tijd is er ruimte en gelegenheid voor allerlei andere aktiviteiten; verveling is een onbekend woord in Rupt. Kijk voor meer informatie op onze site, of mail naar lerupt@wanadoo.fr
Bij ons leer je spelenderwijs en met veel plezier paardrijden. We bieden dressuurpaardrijles voor zowel beginner als gevorderde. We beschikken over een paardrijhal, buitenplaats en een hindernisbaan. Je leert een paard juist te behandelen, voeren en - wat er ook bijhoort - de stal schoonmaken. Uiteraard bieden we ook een uitgebreid vrijetijdsprogramma aan: Zwemmen in ons zwembad Schatzoeken Tafeltennis Kampvuur Cricket Nachtwandeling Mini-playback-show op iedere afscheidsavond Paardrijspellen met oorkondes en bekers We zien je graag!
Een leuk ruiterkamp in het pulderbos voor jongeren van 11 t/m 18 jaar. de 12 uur rijden wordt afgewisselt met het echte kampleven, en vele actieve en creatieve activiteiten. zowel beginnede als ervarende ruiters. slapen in tenten, en eigen zwembad op terein. in de nabijheid ook een bos tot beschiking, nachtdroppingen, olympische waterspelen, zoektochten, kampvuur, disco. het pulderbos is de vakantieplek bij uitstek. kijk voor meer info op de site.
Het Land van Ny is een klein, onafhankelijk land in de Ardennen. 125ha puur natuur. Bossen, weiden, beekjes... Met een 250 Salers-koeien in open stal, een 60-tal Ijslandse paarden, ... De prachtige geklasseerde Kasteelhoeve is het hart van dit domein en de thuis voor de kinderen op vakantie.Bij ons hoeft uw kind namelijk niet te kiezen tussen bijvoorbeeld of een ponykamp, of een adventurekamp, of... je kiest 3 dingen uit wat je in die week gaat doen. waaronder pony. kijk voor meer informatie op de site.
In de Belgische Ardennen op trektocht. Lees meer op de site.
even zoeken op demainedumenil.be, ik krijg de link er niet op!