Alle Ponykampen op een rijtje

alleponykampen.NL

Zeeland

Lekker de hele dag bezig zijn met ponys en paarden. In zon week zal aandacht worden geschonken aan de theoretische achtergronden en de techniek van het paardrijden en de paarden zelf. De hele week staat onder deskundige leiding en begeleiding. De dressuur- en springlessen worden door gediplomeerde instructeurs gegeven. Voor elk ponykamp geldt een minimum aantal van 10 deelnemers. Wat organiseren wij gedurende de week? dressuur* springen * 8-tal rijden* buitenritten * tocht met de ponykar* shetlander-race * zwemmen* minigolf * poetsen van ponys en harnachement* hoefverzorging * stalverzorging * en natuurlijk veel spelletjes en lekker eten kijk voor meer info op de site,
Natuurlijk kun je ook deze zomer weer voor een fantastisch gezellig, zeer leerzaam en onwijs leuk ponykamp bij De Kroo Ruitersport terecht. We slapen in onze luxe slaapzaal boven de foyer. We sluiten de ponykampen af op vrijdagavond met een spetterende ponykamp-show alle ouders zijn dan ook op die vrijdagavond welkom vanaf 21.30 uur. Zodat ze de show van begin tot eind helemaal kunnen bewonderen. Natuurlijk bestaan onze ponykampen uit heel veel ponyrijden en het verzorgen en vertroetelen van de pony's, maar er is ook een speciaal activiteiten programma. Dat programma blijft natuurlijk nog "topsecret" kijk voor wat we vorig jaar gedaan hebben op de site. Al jaren gaan we ook een avondje "op stap" tijdens een De Kroo Ruitersport-ponykamp... Avondje bioscoop Etentje bij Mc Donalds Verder kunnen we natuurlijk ook tijdens de ponykampen nog een leuke film kijken in onze eigen bioscoop "CineKroo" !!! Nieuwsgierig geworden naar wat we dit jaar allemaal gaan doen tijdens de ponykampen? schrijf je in en beleef een van onze te gek gave ponykampen!
Voor de jeugd van 7 tot 17 jaar houden we in de zomervakantie pony- en paardrijkampen. Tijdens deze weken, die lopen van zondagmiddag 14.00 uur tot vrijdagmiddag 14.00 uur, doen we allemaal leuke dingen.Voorop staat natuurlijk paardrijden, 2 a 3 uur per dag. We doen buitenritten door de bossen en duinen en over het strand. We gaan met de paarden en pony's ook in de zee. Voor alle duidelijkheid er is maar 1 groep van 15 kinderen bij ons op ruiterkamp ! Voor de liefhebbers is er ook springles en er is een spelletjesochtend. Naast het paardrijden doen we ook nog adere dingen, zoals naar het strand gaan, fietsen en wandelen, een bezoek aan de toeristenmarkt in Zoutelande, 's avonds gezellig samenzijn en spelletjes doen.Verder organiseren we een speurtocht en op de laatste dag bonte avond. De kosten bedragen 230,= per week. Zie voor meer info de site.-
Manege Lisiduna is gelegen op kleine afstand van de Domeinen, een uitgestrekt bos- en duingebied met wandel-, fiets- en ruiterroutes. Om deel te kunnen nemen aan het ponykamp moet je tussen de 12 en 17 jaar zijn. Verder moet je redelijk kunnen paardrijden (= draven en galopperen). En wat ga je dan zoal doen, behalve 2 uur per dag rijden? Nou, kijk maar: barbecue avond wandelen met Shetlanders bowlen springles avondrit midgetgolf puzzel fietstocht bingo middag naar braderie in Haamstede huifkartocht de week duurt van zaterdag t/m zaterdag en kost 250,- euro. kijk voor meer info op de site.
Tijdens het ponykamp rijden we elke dag ongeveer 3 keer: 1 spring- of dressuurles, 1 buitenrit naar het strand of naar het bos en 's avonds doen we vaak nog spelletjes met de kleine pony's. Ook leren we elkaar lesgeven en zorgen we dat de paarden eten krijgen en een schone stal hebben. Zelf eten we 3x per dag in ons restaurant waar onze kok heerlijk voor ons kookt. Tijdens het zomerponykamp gaan we ook wel eens naar zee om lekker te zonnen en te zwemmen. En avond in de week kan het wel eens vrij laat worden tijdens onze "nachtwandeling!" We gaan ook een avondje naar een amusementen hal.