Alle Ponykampen op een rijtje

alleponykampen.NL

Utrecht

tijdens deze ponykampen staat plezierig en verantwoord ponyrijden centraal. je rijdt de hele week op dezelfde pony, en er wordt les gegeven door gediplomeerde instructeurs. dressuurlessen van beginners t/m M-niveau springlessen van huppeltje tot natuurlijke hindernissen meerdere buitenritten door de uitgestrekte bossen een avondrit rijden met paard en wagen voltigeren avondje kampvuur barbecue disco les in verzorging van je pony longeren monsteren. ook SGW-kampen lees op de site wat het is.
Manege Austerlitz is uniek gelegen aan de rand van het dorp Austerlitz (gemeente Zeist), midden in de bossen van Staatsbosbeheer. De manege is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Rijscholen (F.N.R.S.). De instructie wordt verzorgd door gediplomeerde instructeurs. De groepen bestaan maximaal uit 25 personen, zodat optimale begeleiding mogelijk is en een goede onderlinge band wordt bevorderd .Er zijn verschillende soorten kampen: Ponykamp met logies, Ponyweek voor beginners, Ponykamp zonder logies.Tijdens het verblijf is men constant onder de hoede van enkele ervaren leid(st)ers terwijl de algehele leiding in handen is van een gediplomeerde instructeur(-trice).De ponykampen met en zonder Logies staan open voor kinderen vanaf 8 jaar. De ponyweek voor beginners staat open voor kinderen vanaf 6 jaar. kijk voor programma en tarieven op de site.
Wil je een week opstaan met de geur van pony's om je heen? Kom dan naar het ponykamp in Leusden. Overdag ben je te vinden op en rond FNRS vier sterren manege Groenewoude in Woudenberg. Een manege met een ruime binnen- en buitenbak en meer dan 90 stallen. Het ligt vlakbij de Landgoederen De Boom en Den Treek, dus ideaal voor buitenritten. De rijlessen en buitenritten worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs. 's Avonds zorgen we voor een afwisselend programma op het kampeercentrum van de YMCA. Het avondprogramma zal verzorgd worden door vrijwilligers van YMCA Jeugd Vakanties. Er is dus ook in de avonduren genoeg te doen en de leiding van de kampweek zal er alles aan doen om een leuk programma in elkaar te draaien voor een onvergetelijke week. Kijk op de site voor meer informatie.
Ponykamp een Jeugdavontuur Wij organiseren diverse kampen voor de startende tot gevorderde ruiter. Dagkampen : voor ruiters van 6 t/m 10 jaar. Kleintje Kamp: voor ruiters van 7 t/m 10 jaar. Ponykamp : voor ruiters van 10 t/m 16 jaar. Kijk voor meer informatie en inschrijven bij het ponykamp van uw keuze.